4. ročník zimního závodu - Memoriál Stanislava Smolky

02.02.2009 08:45

31.1.2009 - Pořád jsem zvažovala, jestli se zůčastnit zimního závodu. Byl to náš úplně první závod v poslušnosti a jelikož jsme skoro vůbec netrénovaly, tak jsem měla obavy, co Betka předvede. Opravdu mile mně překvapila. Přihlásily jsme se na speciální závod. Z 18 účastníků jsme skončili na 11. místě s 87 body ze 120. Pan rozhodčí nám vytknul slabé štěkání, nebo to, že se Betka předbíhá na kladině, ještě neumí držet aport....vždycky ho položí přede mně...a ještě spoustu drobností. Musíme to ještě dotrénovat a v dubnu plánujeme, že se přihlásíme ke složení základních zkoušek.

Jinak počasí nám celkem vyšlo. Ráno byl povrch na cvičáku přimrzlý, později kolem poledne to povolilo a ještě sněžilo. Měla jsem strach i s dlouhodobého odložení, protože Betka je cíťa a do bahna si jen tak nelehne. Tady jsme získaly plný počet bodů, ani se nehla. Akce byla velmi vydařená a bufet fungoval taky skvěle.....svařáček, řízečky.....a ty byly opravdu skvělé. Budeme se těšit na příští ročník. :-)

Děkujeme moc Báře Šustkové za fotky.

Zpět

Fotogalerie: 4. ročník zimního závodu - Memoriál Stanislava Smolky

/album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1880-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1890-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1891-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1893-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1894-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1897-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1898-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1900-jpg/ /album/fotogalerie-4-rocnik-zimniho-zavodu-memorial-stanislava-smolky/img-1885-jpg/